Beniada i lë të gjithë pa fjalë, zbulon arsyen e vërtetë të ndarjes së Donaldit me Beatrixën: Ai u mërzit shumë!

Te rekomanduara

Shperndaje

Ndër të tjera, Beniada ka komentuar edhe një nga çiftet që u formuan në “Big Brother VIP”, Beatrixën dhe Donaldin. Sipas saj, Donaldi ka pasur vetëm tërheqje fizike për Beatrixën dhe asnjë gjë më shumë.“Pashë brenda shtëpisë nga ana emocionale, shumë emocione. Pashë një çift, pashë një vajzë që emocionohej që shikonte një djalë, me shkëlqim, me sytë plot me lot. Nuk mendoj se ky është aktrim. Donaldi u mërzit që nuk erdhi Trixa, e pashë që u mërzit shumë. Për mua ka qenë tërheqje fizike, por ndonjëherë nuk mjafton”, u shpreh ajo.

spot_imgspot_imgspot_img