Na lejoni të zbulojmë nëse jeni person i mirë vetëm me një pyetje

Te rekomanduara

Shperndaje

Mendoni për herën e fundit kur keni trokitur në një derë natën e Halloween-it dhe keni dashur të merrni një karamele.Iu afrove një shtëpie dhe askush nuk ishte aty. Pe një kovë me karamele në shkallët e përparme. Pranë kovës ishte një shënim ku shkruhej “Ju lutemi merrni një!”

Shikoni përreth nëse keni ndonjë që po u sheh. Askush nuk ishte vërdallë kështu që ju mund të zgjidhni ta merrni të gjithë kovën…

Nuk e more kovën?!

TI JE NJERI I MIRË

*na përlote* Jemi kaq me fat që njerëz si ju ekzistojnë ende! Ju keni respekt të pashoq për Halloween.

E more kovën?!

TI JE NJERI I KEQ

Çfarë nuk shkon me ty?! NE TË GJITHË HAMË KARAMELE, POR TI E SHKATËROVE HALLOWEEN, TI PËRBINDËSH!

spot_imgspot_imgspot_img