Këto janë tre shenjat më të përgjegjshme të zodiakut

Te rekomanduara

Shperndaje

Të paraqitesh në kohë, të mbash premtimet dhe të jesh i qëndrueshëm nuk është e lehtë për të gjithë. Me shumë mundësi, ju e keni vënë re këtë duke punuar në projekte në grup ose duke u përpjekur të bëni plane me grupin tuaj të miqve. Edhe pse ka disa gjëra që mund të përcaktojnë se sa i përgjegjshëm është dikush, shenja e tyre e zodiakut mund të jetë mjaft ndikuese. Sipas astrologëve, ka një arsye pse disa shenja të zodiakut janë më të përgjegjshme se të tjerat.Duke marrë parasysh çdo faktor, këtu janë shenjat më të përgjegjshme të zodiakut, sipas Jackson dhe Ansley Echols, astrolog dhe themelues i astrologjisë Purpose Vibes.

VIRGJËRESHA

Virgjëresha sundohet nga Mërkuri, i cili ka të bëjë me komunikimin dhe logjikën. Sipas Echols, planeti sundues i Virgjëreshës i bën ata inteligjentë dhe zgjidhës të natyrshëm të problemeve. Është e lehtë për ta që të hidhen dhe të marrin drejtimin kur është e nevojshme, ndërsa në të njëjtën kohë janë një anëtar mbështetës i ekipit.

BRICJAPI

Nga të gjitha shenjat e zodiakut, dhia e detit e zodiakut kryeson listën për shenjën më të përgjegjshme. “Si shenja e parë e sunduar nga Saturni, detyra, përgjegjësia, zelli dhe durimi janë vlerat e tyre thelbësore,” thotë ajo. “Fëmijët e Bricjapit kanë shpirtra kaq të vjetër, ata e shohin veten si moshatarë me të rriturit përreth tyre dhe i gjykojnë veprimet e tyre në përputhje me rrethanat.” Si një shenjë e tokës, ato janë shumë praktike, të bazuara dhe të besueshme. Bricjapët janë kaq të përgjegjshëm, saqë e kanë të vështirë të lirohen dhe të argëtohen.

UJORI

Ujori rebel mund të mos duket si shenja më e përgjegjshme e zodiakut, por ata udhëhiqen nga Urani dhe Bricjapi. Sipas Echols, Urani na mëson mësime përmes ndryshimit të shpejtë dhe të papritur. “Ujori mëson mësime të vështira nga Saturni që papritur i vendosi ata në një trajektore krejtësisht të re me Uranin,” thotë ajo.

spot_imgspot_imgspot_img