Veshje apo zhveshje? Këto paraqitje në VMA ndër vite, kanë bërë histori për një arsye

Te rekomanduara

Shperndaje

Kur bëhet fjalë për tapetin e kuq të MTV VMA-ve, lëkura është e hapur. Nga dekoltetë jashtëzakonisht të hapura deri te fundet e tejdukshme seksi, asnjë veshje nuk është shumë e rrezikshme ose zbuluese për natën më të egër të muzikës. Dhe këto që do shikoni janë pikërisht disa nga ekspozimet më ekzibicioniste të artistëve që kanë guxuar më shumë se zakonisht.Rita Ora 

Miley Cyrus

Lady Gaga

Christina Aguilera

Megan Fox

Lil’ Kim

Amber Rose

Rose McGowan

spot_imgspot_imgspot_img